BRAINIA îi susține
pe cei care schimbă lumea în bine prin puterea minții lor, pe cei care

creează, gândesc, decid.

Noi credem că succesul devine posibil atunci când faci alegeri bune zi de zi.

Credem în cei ce au încredere în ei, în cei ce sunt capabili să se autodepășească în evoluția lor personală și în cei dinamici care fac diferența prin puterea minții lor.

Credem că în drumul spre succes, chiar și cei puternici au nevoie de susținere și ajutor.

manifesto

Brainia e societatea pe gÂnduri & acȚiuni deȘtepte a oamenilor creieroȘi. A celor care-Și cÂȘtigĂ pÂinea din neuroni Și sinapse. A celor care schimbĂ lumea În bine prin puterea minȚii lor. A celor care crEeazĂ Și gÂndesc, decid. A celor care se bazeazĂ pe ceea ce Știu Și nu se opresc niciodatĂ din a Ști mai mult.

Brainia e tĂrÂmul de unde ȚÂȘnesc cele 3 izvoare ale minȚii deȘTEpte: sclipirea, claritatea Și concentrarea. Puterile lor miraculoase se ÎnteȚesc dupĂ fiecare simȚire.

Pentru cĂ brainia e apĂ deșteaptă, logic, nu?

produsele Brainia

CLEAN LABEL

Fără nimic artificial în ele: fără coloranți, fără conservanți și fără arome artificiale

BRAINIA conține un un aport de vitamine și minerale într-o combinație optimă pentru a susține buna funcționare a sistemului nervos. Cele 3 produse au un mix variat cu o componentă fixă, mai exact vitaminele B3 și B12 la care se adaugă minerale și vitamine specifice fiecărei variante de produs: Magneziu, B5, B6, B7 și vitamina C, toate pentru a oferi claritate mintală și putere de concentrare. BRAINIA are un CONȚINUT SCĂZUT DE CALORII și un gust revigorant, datorat combinațiilor naturale de fructe și SUPER-INGREDIENTE: cafea verde, ginseng și moringa.

Ce oferă o apă pentru minte?

vitalitate & trezire, putere de concentrare, limpezime & claritate

Te ajută să rămâi concentrat, cu mintea clară și pătrunzătoare. Te ajută să-ți regăsești puterea de a continua ceea ce ai început. Te ajută să nu renunți niciodată la VISUL TĂU.